Aktiviteter och lokala grupper

Att träffa andra i samma situation kan vara skrämmande då det bekräftar dig som ofrivilligt barnlös. Det kan ta tid innan du vågar dig till en träff. Det är okej. Gör det du känner dig bekväm med. Det kan också vara stärkande och en lättnad att fysiskt känna gemenskapen och dela erfarenheter med andra.

Jag kände att jag var i stort behov av att prata med andra i liknande situation. Att kunna utbyta tankar och känslor med personer i samma situation känns så fint och läkande och som en möjlighet att komma vidare i processen mot acceptans och hitta nya vägar. -Marie

Här hittar du information om träffar och kontaktpersoner runt om i landet. Du är varmt välkommen att delta där det passar dig bäst. Anmäl intresse till kontaktpersonen.

Aktiviteter

2019

25/5-26/5 Kryssning, Stockholm. Även i år åkte ett gäng på kryssning på ofrivilligt barnlösas dag. Vi umgås, äter, pratar och är i  gemenskapen.

25/5 I samband med Ofrivilligt barnlösas dag skrev föreningsstyrelsen ett
debattinlägg om det speciella i att vara permanent ofrivilligt barnlös.  Läs debattinlägget här.

27/4  Fertilityfest London. En heldag med föreläsningar om att vara permanent ofrivilligt barnlös. Här kan du se en del från dagen i London: Livesändning från Fertility Fightclub 27/4  Fyra talare om vad de brinner för i deras liv som blev utan barn. 

6/4 Heldagsträff Västerås, Vi kommer från olika håll i landet och möts upp till lunch, promenerar runt i Västerås eller i affärerna beroende på väder. Vi tar en fika och pratar om allt som hör livet till. Dagens avslutas med en middag innan vi drar oss hemåt. dagen planeras av Jessica Andersson boende i Västerås. Kom när du vill, delta så mycket du önskar och avrunda när du behöver. 

3/3 Gruppträff Stockholm, Vasaparken https://www.sven-harrys.se/sv/restaurangen

2018

16/12 Julpeppträff, Stockholm 

Lokala grupper

Malmö/Skåne:          Helena: ahelenah@gmail.com
Göteborg:                  Marie Mossmark (kontaktuppgifter kommer)
Stockholm:                Anna Lundin: annamarie.lundin@yahoo.se
Gävle:                         Lise-Lotte Eriksson: liseeriksson2008@hotmail.com
Dalarna:                     Jenny Lundqvist: jenny_lundqvist77@hotmail.com