Radio

Hej alla!

I helgen var jag på styrelsemöte/årsmöte med föreningen Barnlängtan där jag är med. Jag är med där för att föra våran talan och informera om hur de kan forma arbetet så att även vi kan inkluderas. I samband med det hade jag träff med några medlemmar ur facebookgruppen Ofrivilligt barnlös – andra sidan tröskeln – för kvinnor  Är du inte medlem där rekommenderar jag att skicka en förfrågan dit om medlemskap. Där finns många fina medmänniskor som gått igenom samma resa och som finner stöd, tröst och inspiration hos varandra. Där kan du också hitta andra medmänniskor där du bor.

Jag blev också inbjuden till Sveriges Radio P4 i Malmöhus för att intervjuas tillsammans med Helena från facebookgruppen och boende i Malmö, om att leva ofrivilligt utan egna barn. Så glad att de ville ha med oss och hjälpa till att synliggöra ämnet. Lyssna på intervjun här: Sveriges Radio P4 Malmöhus

Avslutade helgen med att hälsa på mina syskonbarn och fick leka kurragömma. Tänk att det kan vara så kul. Lek och andra kreativa aktiviteter är frigörande och ökar välmåendet för mig. Hemma utan barn finns sång och dans till hands. Kanske att jag ska vara lite kreativ och satsa på att påskpyssla i år?

8 reaktion på “Radio

 1. Essa

  Tack, tack, tack!! Har just lyssnat på inslaget och slutkommentaren ”Ge oss inga råd” är enligt min erfarenhet fullständigt klockren. Hittade till bloggen i höstas via artiklarna i Värmlands Folkblad och känner en stor samhörighet här även om jag inte vågat ge mig till känna hittills. Men nu är det nog dags. Stort tack från östra Värmland.

  Svara
  1. Linda Malm Inläggsförfattare

   Hej och tack för att du ger dig till känna 🙂
   Så tacksam att du finns här och känner av samhörigheten.

   Tillsammans!
   Linda

   Svara
 2. Där Rosor Aldrig Dör

  Vilket fint radio inslag!! <3
  Råd är det sista man vill höra något om från andra som har barn…precis som ni säger man har verkligen tänkt och läst det mesta vid det laget om VARFÖR det är eller blev så här för mig/oss.

  Tack till er och denna intervju!!! <3 <3< 3

  Kram // B

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *