Inspiration & länkar

Vår förhoppning är att skapa en inpirationskälla till dig när det känns tungt. Vi vill öppna upp för nya alternativ i livet när det inte blev några egna barn som du helst av allt hade velat ha. Vi alla som hamnat i en situation där tidigt lagda normer rasat ihop och där det är svårt att ta sig över tröskeln till andra sidan kan behöva se att det finns andra som har klarat av det.

Vi hoppas kunna inspirera dig att våga bryta mönster och hitta något nytt i livet som du tidigare inte haft möjlighet att fundera över, när målet alltid varit att få barn. Det är som att börja om på nytt och hela världen ligger öppen för andra möjligheter. Det är omtumlande och helst av allt vill du inte vara här men när du nu är i den här situationen är det skönt att inte känna sig ensam.

Det finns idag många sidor på engelska att bli inspirerad av:
(Länkarna nedan öppnas i nytt fönster!)

http://www.infertilitynetworkuk.com/more_to_life
http://gateway-women.com/
http://lifewithoutbaby.com/

http://thedovecote.org/

http://blog.sorority.com

https://www.researchgate.net/publication/285945952_When_treatment_fails_The_transition_to_biological_childlessness_for_infertile_women

1 reaktion på ”Inspiration & länkar”

  1. Tack för länkarna! Jag blev väldigt glad över länkarna och har varit inne på alla. Det känns så skönt att få bekräftat att ”det är inte bara vi” som är i den här situationen. Tack än en gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *